Filtre produse
Producator
Jucarii de exterior

TRAMBULINA SILHOUETTE 305

Cod produs: 12931000 Greutate: 44 kg Stoc: Nu
Producător: EXIT TOYS

Detalii

Trambulina Silhouette 305 este o trambulină modernă și minunat proiectată cu un dimaetru generos de 305 cm.

O trambulină "cool" și de calitate superioară la un preț foarte atractiv: valoare pentru bani!

Design și siguranță, trambulina cadrul si plasa de culoare neagră mată, cu accente de culori verzi. Aceasta oferă trambulinei un aspect modern și elegant. În plus, plasa de sigurantă sta la distanta de barele de sustinere Acest lucru oferă un frumos aspect transparent și este, de asemenea, foarte sigur, deoarece copiii nu se pot încurca în plasă si nu se pot lovi.

Marginea de protecție este de 20 mm grosime pe toată lățimea de 28,5 cm. Mai mult, o plasă acoperă spațiul dintre marginea de protecție și arcuri, astfel încât atunci când copiii săr, picioarele lor nu ating arcurile.

Un fermoar robust, incluzând o culoare verde contrastantă, închide intrarea în trambulină, astfel încât o cădere neașteptată nu duce la o aterizare tare în afara covorului de sărituri!

Trambulina are arcuri cu lungime de 14 cm care garantează o putere de săritură solidă și un confort sporit la sărituri, chiar și după ani de utilizare. Partea inferioară a cadrului trambulinei este galvanizată, împiedicând în întregime coroziunea.

Părțile separate ale cadrului sunt blocate reciproc folosind cleme de resort, astfel încât acestea să nu se poată desface în timp ce este folosita.

Un avantaj suplimentar este faptul că trambulinele Silhouette pot fi asamblate foarte ușor. Trambulinele EXIT Silhouette se conformează în mod evident normei de siguranță EN71 foarte stricte.

Siguranța este esențială! Greutate 47 kg. Greutate maxima suportata 100 kg.

Preț : 2518 RON
Cumpăr
Ghidul tau autentic de shopping.