Coș cumpărături
Coș cumpărături

Categorii produse

Filtre produse
Producator
Promoție
Turn din lemn Buckley Hill cu leagane si tobogan
Preț cu TVA: 4075 lei
Stoc: No
Stoc epuizat
Contactează-ne
Cod produs: B2001046
Producător: Axi
 

Turnul din lemn Buckley Hill este un balansoar perfect din lemn pentru orice curte. Indiferent dacă aveti o curte mare sau mică, acest set de joacă oferă un loc de joaca perfect.

Turnul ofera diverse caracteristici de joacă în aer liber, pentru a vă menține copiii ocupati, lăsând de asemenea mult spațiu pentru alte activități în aer liber.


Copii vor avea ore intregi de distactie asigurate, Buckley Hill este dotat cu un tobogan super rapid de 183 cm, doua leagane cu centura de siguranta, o scară și un fort superior umbrit ce asigura racoarea in zilele calduroase, pe tablita din fort pot creea adevarate opere de arta cu creta colorata, partea de jos poate fi o caseta de nisip unde copii pot construii minunatele lor castele.

Casuta Springboro este fabricata din lemn de cedru 100%. Este o construcție durabilă deoarece lemnul de cedru s-a dovedit a fi foarte rezistent la intemperii precum si la cariile naturale.

Panourile au un aspect neted, sint taiate profesioanl si stampilate cu numerlee de piese pentru a ajuta la un montaj foarte usor.

Alte produse din această categorie
238RON

238RON

4366RON
(-23%)
3345.60RON

7080RON

Stoc epuizat

7519RON

Stoc epuizat

Cele mai vizitate produse

Ghidul tau autentic de shopping.