Coș cumpărături
Coș cumpărături

Categorii produse

Filtre produse
Producator
Promoție
Casuta din lemn Loft 100
Preț cu TVA: 4366 3319.77 lei
Economisiți: 1,046.23 lei (-24%)
Stoc: Da
Greutate: 66 kg

RemoveAdd
Cod produs: 50010100
Producător: Exit Toys
 


Fiecare copil ar dori să aibă propria casă de joacă în grădină. Un loc sigur unde să te joci și să te relaxezi cu prietenii, frații și surorile.

Casuta din lemn Loft 100 este o astfel de casă de joacă. Cu dimensiunile sale interioare de 1, 18m x 1, 18m Loft 100 este o casă spațioasă, unde copiii se pot juca liber. Și chiar și pe ploaie rămâne uscat în interior din cauza acoperișului impermeabil.

Durabil: Casuta Loft este construita din lemn de cedru uscat. Acesta este un lemn special, deoarece este natural rezistent la intemperii, astfel încât poate rezista ușor la umiditate.

Lemnul de cedru nu a fost tratat cu substanțe chimice, prin urmare, lemnul de cedru este sigur pentru mediul înconjurător și pentru copiii tăi!

Panourile casei de joacă sunt deja vopsite cu o culoare pe bază de apă.

Sigur: Desigur, această casă de joacă este în conformitate cu standardele de siguranță aplicabile (EN-71) pentru a garanta siguranța optimă a jocului pentru copiii dvs.

Asamblare ușoară: Casa vine preasamblată. Este un sistem pre-fab, unde trebuie doar să atașați panourile din lemn. Chiar și ușa și ferestrele sunt pre-construite! Panourile au fost, de asemenea, pre-forate, ceea ce face construirea casei de joacă extrem de ușor.

Varsta recomandata peste 3 ani.

Greutate 66 kg.

Alte produse din această categorie
228RON

238RON

238RON

7080RON

Stoc epuizat

Cele mai vizitate produse

Ghidul tau autentic de shopping.