Coș cumpărături
Coș cumpărături

Categorii produse

Filtre produse
Producator
Fileu multi sport
Preț cu TVA: 1186 961.01 lei
Economisiți: 224.99 lei (-19%)
Stoc: Da
Greutate: 8 kg

RemoveAdd
Cod produs: 44011000
Producător: Exit Toys
 

Fileul Multi-Sport are mai multe funcții. Acesta poate fi ajustat la trei înălțimi diferite. Tenis, tenis de plajă, tenis de picior sau volei, toate sunt posibile. Cu o lățime de 300 cm, acest lucru face posibil ca plasa să se potrivească în majoritatea grădinilor.

Marginea superioară verde a plasei asigură vizibilitatea acesteaia in timpul jocurilor. Într-o clipă puteți schimba înălțimea fileului.

Trebuie doar să faceți clic pe bara si sa coborati fileul la inaltimea dorita.

Înălțime mica: +/- 62cm.

Înălțime medie: +/- 109cm

Înălțime maxima: +/- 155cm.

Designul minunat și culorile liniștite ale Multi-Sport Net ar satisface orice grădină. Cadrul robust și plasa foarte puternica garantează orele de distracție!

EXIT Multi-Sport Net are un sistem dublu de tensionare pentru a se asigura că plasa rămâne strânsă. Conexiunea orizontală a tubului metalic din partea inferioară a plasei se extinde de la o parte la alta. Lățimea acestei conexiuni este ajustabilă, astfel încât tensiunea poate fi dictată. În plus, pe lângă trepiedul stabil, puteți folosi sistemul unic de ancorare de la Exit, format din tuburi de ancorare și ancore de pământ! Prin urmare, sportnetul este foarte stabil pentru a fi plasat în grădină pentru o perioada indelungata.

Trebuie să tundeti gazonul gazonul? Nici o prblema, sistemul este ușor de ridicat din ancorele de pământ, astfel încât gazonul să poată fi cosit. Iar după aceea, este ușor de pus înapoi în același loc în care ancorele rămân în poziție. De asemenea, poate fi folosit și în interior într-o sală de sport sau în sală de gimnastică.

Geanta de transport este inclusa in pachet astfel ca puteti lua fileul cu Dvs oriunde.

Alte produse din această categorie
1176RON
(-19%)
952.27RON

1656RON
(-19%)
1340.95RON

65RON

38RON

Cele mai vizitate produse

Ghidul tau autentic de shopping.