Coș cumpărături
Coș cumpărături

Categorii produse

Filtre produse
Producator
Casuta din lemn Alice
Preț cu TVA: 3973 lei
Stoc: Nu
Cod produs: A030.044.00

RemoveAdd
Greutate: 15 kg
Producător: Axi
 

Copiii se pot juca în grădină în propria lor casuta.

Alice este o casă de joacă versatilă din lemn din seria de basme de la AXI. Casuta de joacă cu design de basm are un coș de fum pe acoperiș și ferestre înclinate. Ușa înclinată are o fereastră mică, astfel încât copiii să poată vedea cine este la ușă fără să o deschidă.

Pe vreme bună, copiii pot deschide cu ușurință geamurile și se pot bucura de tot ce se întâmplă afară, de asemenea pot să închidă fereastra repede când plouă, astfel încât să fie la adăpost și să poată continua să se joace! 

Durabilitate: Casuta din lemn Alice este fabricata din lemn certificat 100% FSC și provine, de asemenea, din păduri gestionate durabil, prin urmare este o alegere conștientă pentru mediu. Acest tip de lemn nu se strică și este rezistent în mod natural la influențele meteorologice, cum ar fi ploaia. Lemnul a fost tratat cu un lac pe bază de apă și, prin urmare nu dăunează mediului și este sigură pentru copii (fără substanțe chimice).

Dimensiuni: Casuta Alice are o înălțime totală de 146 cm. Locul de joacă are 157 cm lungime și 144 cm lățime. Dimensiunea interioara: lățimea podelei este de 91 cm, lățimea maximă de 111 cm și lungimea de 104 cm. Cu o înălțime de creastă de aproximativ 140 cm. Greutate 56 kg.

Pentru copii cu varsta de la 2 la 10 ani.

Siguranță:Locurile de joacă de la AXI sunt marcate CE și sunt testate și produse în conformitate cu standardele de siguranță EN 71, astfel încât plăcerea de a juca în siguranță este garantată. 

Asamblare ușoară: Casele de joacă AXI sunt construite din panouri pre-asamblate, piesele sunt de obicei găurite în prealabil, astfel încât casa să poată fi montată într-o clipă.

Alte produse din această categorie
265RON

13124RON

3792RON

265RON

238RON

Cele mai vizitate produse

  • Pompa 2 in 1
  • Bicicleta Stamp Cars 16 inch
  • Pat Minnie cu spatiu depozitare
  • Bicicleta Denver Spiderman 14 inch
  • Casca de protectie Barbie XS
  • Masinuta Fido Frizz albastra
  • Patut copii 2 nivele Smooth Baby
  • Trotineta pliabila Disney Frozen
Ghidul tau autentic de shopping.