Coș cumpărături
Coș cumpărături

Categorii produse

Filtre produse
Producator
Promoție
Casuta din lemn Alice
Preț cu TVA: 4788 lei
Stoc: No
Greutate: 15 kg
Stoc epuizat
Contactează-ne
Cod produs: A030.044.00
Producător: Axi
Caracteristici produs
Abilitati Dezvoltate: Abilitatile sociale, Imaginatie
Culoare: Verde
Material: Lemn
Pentru: Fete
Tip Produs: Casuta
Varsta: 1 an
 

Copiii se pot juca in grădină in propria lor casuta.

Alice este o casă de joacă versatilă din lemn din seria de basme de la AXI. Casuta de joacă cu design de basm are un coș de fum pe acoperiș și ferestre inclinate. Ușa inclinată are o fereastră mică, astfel incat copiii să poată vedea cine este la ușă fără să o deschidă.

Pe vreme bună, copiii pot deschide cu ușurință geamurile și se pot bucura de tot ce se intamplă afară, de asemenea pot să inchidă fereastra repede cand plouă, astfel incat să fie la adăpost și să poată continua să se joace! 

Durabilitate: Casuta din lemn Alice este fabricata din lemn certificat 100% FSC și provine, de asemenea, din păduri gestionate durabil, prin urmare este o alegere conștientă pentru mediu. Acest tip de lemn nu se strică și este rezistent in mod natural la influențele meteorologice, cum ar fi ploaia. Lemnul a fost tratat cu un lac pe bază de apă și, prin urmare nu dăunează mediului și este sigură pentru copii (fără substanțe chimice).

Dimensiuni: Casuta Alice are o inălțime totală de 146 cm. Locul de joacă are 157 cm lungime și 144 cm lățime. Dimensiunea interioara: lățimea podelei este de 91 cm, lățimea maximă de 111 cm și lungimea de 104 cm. Cu o inălțime de creastă de aproximativ 140 cm. Greutate 56 kg.

Pentru copii cu varsta de la 2 la 10 ani.

Siguranță:Locurile de joacă de la AXI sunt marcate CE și sunt testate și produse in conformitate cu standardele de siguranță EN 71, astfel incat plăcerea de a juca in siguranță este garantată. 

Asamblare ușoară: Casele de joacă AXI sunt construite din panouri pre-asamblate, piesele sunt de obicei găurite in prealabil, astfel incat casa să poată fi montată intr-o clipă.

  •  
Alte produse din această categorie
Cutie postala rosie
238RON

Casuta din lemn Loft 100
Casuta din lemn Loft 100
4366RON
(-25%)
3259.50RON

Casuta din lemn Alex
Casuta din lemn Alex
7080RON

Stoc epuizat

10

Casuta din lemn Jesse
Casuta din lemn Jesse
7519RON

Stoc epuizat

10

Casuta Liam cu leagan simplu
Casuta Liam cu leagan simplu
14560RON

Stoc epuizat

10

Cele mai vizitate produse

Ghidul tau autentic de shopping.