Coș cumpărături
Coș cumpărături

Categorii produse

Filtre produse
Producator
Promoție
Casuta din lemn Fairy Tale
Preț cu TVA: 3792 lei
Stoc: No
Stoc epuizat
Contactează-ne
Cod produs: C050.003.00
Producător: Axi
 

Aceasta casuta din lemn pare să provină dintr-un basm.

Ferestrele înclinate și ușa transforam aceasta casuta intr-una confortabila si distractiva. Casuta din seria AXI este finisată în culori moderne gri / alb care se potrivesc perfect în orice grădină contemporană. Casuta are ferestre pe laterale care pot fi ușor deschise. Ușa are o fereastră mică, astfel încât copiii să poată vedea cine este la ușă fără să o deschidă.

Pe vreme bună, copiii pot deschide cu ușurință fereastra și se pot bucura de tot ce se întâmplă afară. De asemenea pot să închidă fereastra repede când plouă, astfel încât să fie la adăpost și să poată continua să se joace!

Durabilitate: Casuta din lemn Fairy Tale este fabricata din lemn certificat 100% FSC și provine, de asemenea, din păduri gestionate durabil, prin urmare este o alegere conștientă pentru mediu. Acest tip de lemn nu se strică și este rezistent în mod natural la influențele meteorologice, cum ar fi ploaia. Lemnul a fost tratat cu un lac pe bază de apă și, prin urmare nu dăunează mediului și este sigură pentru copii (fără substanțe chimice).

Dimensiuni: Casuta Fiary Tale are o înălțime totală de 164 cm. Casuta are 135 cm lungime și 127 cm lățime. Lățimea podelei este de 89 cm, lățimea maximă de 112 cm și lungimea de 97 cm. Cu o înălțime de creastă de aproximativ 154 cm. Greutate 35 kg.

Pentru copii cu varsta de la 2 la 10 ani.

Siguranță: Locurile de joacă de la AXI sunt marcate CE și sunt testate și produse în conformitate cu standardele de siguranță EN 71, astfel încât plăcerea de a juca în siguranță este garantată.

Asamblare ușoară: Casele de joacă AXI sunt construite din panouri pre-asamblate, piesele sunt de obicei găurite în prealabil, astfel încât casa să poată fi montată într-o clipă.

Alte produse din această categorie
Cutie postala rosie
238RON

Casuta din lemn Loft 100
Casuta din lemn Loft 100
4366RON
(-23%)
3356.06RON

Casuta din lemn Alex
Casuta din lemn Alex
7080RON

Stoc epuizat

10

Casuta din lemn Jesse
Casuta din lemn Jesse
7519RON

Stoc epuizat

10

Casuta Liam cu leagan simplu
Casuta Liam cu leagan simplu
14560RON

Stoc epuizat

10

Cele mai vizitate produse

Ghidul tau autentic de shopping.