Coș cumpărături
Coș cumpărături

Categorii produse

Filtre produse
Producator
Casuta din lemn Lodge ( gri/alb)
Preț cu TVA: 2388 lei
Stoc: No
Greutate: 15 kg
Stoc epuizat
Contactează-ne
Cod produs: C050.001.00
Producător: Axi
 

Casuta din lemn Lodge Playhouse de la AXI este o casă simpla, cu design modern, si culori naturale care se încadrează în orice grădină si care aduce un spatiu de joaca placut si imaginativ.

Casuta din seria AXI este finisată în culori moderne gri / alb care se potrivesc perfect în orice grădină contemporană.

Casuta are ferestre pe laterale care pot fi ușor deschise. Jumătatea ușă rezistentă are o cutie cu scrisori in care copiii pot pune scrisorile atunci cand se joaca de-a postasul.

Durabilitate: Casuta Lodge Playhouse este fabricata din lemn certificat 100% FSC și provine, de asemenea, din păduri gestionate durabil, prin urmare este o alegere conștientă pentru mediu. Acest tip de lemn nu se strică și este rezistent în mod natural la influențele meteorologice, cum ar fi ploaia. Lemnul a fost tratat cu un lac pe bază de apă și, prin urmare nu dăunează mediului și este sigură pentru copii (fără substanțe chimice).

Dimensiuni: Casuta Playhouse Lodge are o înălțime totală de 133 cm. Locul de joacă are 135 cm lungime și 111 cm lățime. Cu o dimensiune interioară de 97 x 89 cm și o înălțime de creastă de aproximativ 128 cm. Greutate 35 kg.

Varsta recomandata de la 2 la 10 ani.

Siguranță: Locurile de joacă de la AXI sunt marcate CE și sunt testate și produse în conformitate cu standardele de siguranță EN 71, astfel încât plăcerea de a juca în siguranță este garantată.

Asamblare ușoară:Casele de joacă AXI sunt construite din panouri pre-asamblate. Piesele sunt de obicei găurite în prealabil, astfel încât casa să poată fi montată într-o clipă asa ca invita-ti toti prietenii la joaca!!

Varsta: 2-10 ani

Specificatii:

  • 100% lemn certificat FSC;
  • 3 ani garantie;
  • sistem modular;
  • loc de joaca sigur;
  • design modern;
  • culori naturale
Alte produse din această categorie
238RON

238RON

4366RON

228RON

7080RON

Stoc epuizat

Cele mai vizitate produse

Ghidul tau autentic de shopping.