Coș cumpărături
Coș cumpărături

Categorii produse

Filtre produse
Producator
Promoție
Casuta din lemn Robin
Preț cu TVA: 7080 lei
Stoc: No
Greutate: 15 kg
Stoc epuizat
Contactează-ne
Cod produs: A030.045.00
Producător: Axi
 

Copii vor adora sa se joace cu prietenii în casuta Robin.

Vor urca scara, vor traversa veranda apoi vor coborii rapid pe tobogan. Cu cât mai multe coborari, cu atât le place mai mult! În această casă de joacă își pot spune reciproc cele mai bune secrete. Imediat ce închid geamurile și ușa, nimeni nu le mai poate asculta!

Casuta de joacă Robin cu design de basm are un coș de fum pe acoperiș și ferestre înclinate. Ușa înclinată are o fereastră mică, astfel încât copiii să poată vedea cine este la ușă fără să o deschidă.

Robin are o înălțime a platformei de 58 cm și este echipat cu un mic tobogan de 118 cm lungime.

Durabilitate: Casuta din lemn Robina este fabricata din lemn certificat 100% FSC și provine, de asemenea, din păduri gestionate durabil, prin urmare este o alegere conștientă pentru mediu. Acest tip de lemn nu se strică și este rezistent în mod natural la influențele meteorologice, cum ar fi ploaia. Lemnul a fost tratat cu un lac pe bază de apă și, prin urmare nu dăunează mediului și este sigură pentru copii (fără substanțe chimice).

Dimensiuni: Casuta Robin are o înălțime a platformei de 58 cm și o înălțime totală de 203 cm. Locul de joacă are 177 cm lungime și 264 cm lățime. Dimensiunea interioara lățimea podelei este de 91 cm, lățimea maximă de 111 cm și lungimea de 104 cm. Inălțime de creastă de aproximativ 140 cm. Greutate 98 kg.

Varsta recomandata de la 2 ani. Siguranță


Siguranță:Locurile de joacă de la AXI sunt marcate CE și sunt testate și produse în conformitate cu standardele de siguranță EN 71, astfel încât plăcerea de a juca în siguranță este garantată.

Asamblare ușoară: Casele de joacă AXI sunt construite din panouri pre-asamblate, piesele sunt de obicei găurite în prealabil, astfel încât casa să poată fi montată într-o clipă.

Alte produse din această categorie
238RON

238RON

4366RON
(-23%)
3345.60RON

7080RON

Stoc epuizat

7519RON

Stoc epuizat

Cele mai vizitate produse

Ghidul tau autentic de shopping.